Je eigen merk

Ik wil mijn eigen merk beginnen. Kunnen jullie mij helpen?

Wij hebben al meerdere merken geholpen zichzelf in de markt te zetten. Sommige zijn zelfs al groot en bekend geworden. En soms lukt het niet. Wij kunnen jou niet helpen groot te worden. Uiteraard hebben wij wel wat ervaring waar je van kunt profiteren, maar jij bent de enige die je merk kan verkopen. Daarmee kunnen wij je amper helpen.

Wel kunnen wij je helpen omdat je waarschijnlijk geen tonnen klaar hebt liggen om voorraden aan te leggen. En als je jouw merk echt in de markt gaat zetten is dat wat je nodig hebt. Want er komt een moment dan heb je ons niet meer nodig. Dan ga je zelf je eigen producten laten produceren en wil je liever niet meer dat wij er nog tussen zitten. En zo hoort dat ook.

Maar…, tijd is ook voor ons geld. En kleine orders, waar je waarschijnlijk mee begint, zijn net zo tijd intensief als grote orders en daardoor voor ons een stukje lastiger en kostbaarder. Even tussendoor 1 capje borduren en voor jou dropshippen is voor ons niet haalbaar. Daarvoor hebben wij teveel orders die iets meer opleveren. En helaas, maar wij moeten ook wat verdienen.

Daarnaast hebben wij de ervaring dat een eerste en tweede gesprek vaak een aantal uren in beslag nemen. Dat zijn prima investeringen als je bijvoorbeeld uitgroeit naar een RUMAG, maar niet als je na 3 jaar nog steeds enkel dat ene capje per week verkoopt. Dat weten wij natuurlijk niet van tevoren. En wij gaan er altijd van uit, dat de klant die nu € 500 omzet per maand doet, volgend jaar misschien wel € 10.000 per maand doet. en de sky is niet de limit.

Maar, heb je niet de mogelijkheid om te investeren in je onderneming, en in ieder geval minimum aantallen per product van 10 stuks af te nemen. Dan wordt het erg lastig om serieus zaken met elkaar te doen.

En vergeet ook niet, dat je logo heel erg belangrijk is. Soms willen starters meerdere badges, borduurwerken, teksten etc. op hun kleding geborduurd en bedrukt hebben. Dat ziet er mooi uit hoor, maar ieder logo moet voorbereid, geborduurd of bedrukt worden en dat is kostbaar.

TIP!

Om veel  tijd voor jezelf en voor ons te besparen alvorens wij samen aan tafel gaan zitten en afspraken maken, stel even een mail op waar je al je plannen in beschrijft en wat je van ons verwacht. Stuur ook je logo(‘s) even mee. Dan kunnen wij op een moment waarop het goed uitkomt (meestal ’s avonds als het rustig is) dit goed doorlezen en je goed en snel antwoorden, misschien al wat prijzen en eventueel tips geven.

Je bent van harte welkom. Wij hopen dat wij je kunnen helpen groot te groeien tot het moment dat je bij ons weg gaat omdat je op eigen benen staat.

Veel plezier. (dan komt succes vanzelf)

bel ons
WhatsApp chat