WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING,  PROMOTIONELE KLEDING

Kunt u ook door de bomen het bos niet meer zien?

Er is zo veel kleding en textiel verkrijgbaar. Hieronder vindt u hetgeen waarmee wij de beste ervaringen hebben en het meest verkopen. Van hoge prijsklasse management kleding t/m hoge prijsklasse werkkleding en van de basic werkkleding t/m de basic promotionele kleding.

Wij voeren verschillende merken en er is niet veel dat wij niet kunnen leveren. Heeft u toch een specifieke wens? Laat ons dat (onder aan de pagina in het contact formulier) even weten. Door onze ervaring kunnen wij u prima adviseren en wij hebben nog meer mogelijkheden dan u hier al zult vinden.


(Onderstaande links zijn pdf files)

Harvest-Frost-herfst-winter-2019-corporate-shirts j.harvestfrost 2019 mac-one-workwear-werkkleding-macone printer-active-wear-kleding-2019 printer-essentials-kleding-werkkleding printer-red-flag-werkkleding-kleding-werk projob-prio-werkkleding-werk-kleding projob-workwear-werkkleding-werk-kleding

J.Harvest & Frost

Zoekt u uitermate hoge kwaliteit kleding voor uw medewerkers? Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is voor J. Harvest & Frost niet goed genoeg! De beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, de nieuwste technieken. Hemden van J. Harvest & Frost zijn non-iron al heb je de hele dag in de hete zon in je auto gezeten, je komt altijd strak gestreken bij je klant aan. Een goed gevoel en de perfecte look voor de directeur, de manager, de vertegenwoordiger van uw bedrijf met onze high-end blazers en accessoires.

MacOne;

Stoere, uitermate sterke, telkens opnieuw en opnieuw op 60° wasbare werkkleding van MacOne. De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende shift.

Printer Essentials & Printer Red Flag  (TIP!)

Ons best verkochte merk. Kwaliteit voor lage prijzen.  De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit maar met een gunstig prijskaartje. “Best value in large volumes”. De kleding kunt u naar hartelust combineren en zo uw eigen stijl creëren: mix & match!

Projob Werkkleding uit Zweden

ProJob werkkleding staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Gemaakt door en voor de echte vakman. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Projob werkkleding biedt weerstand aan de ruwste omstandigheden.
Uw medewerkers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Kleding voor de werknemer die trots is op zijn werk en de onderneming.

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.


(Onderstaande link gaat naar de online catalogus)

Onze Eigen borduurshop Catalogus

De Borduurshop

Onze eigen catalogus met producten van verschillende bekende en onbekende merken, welke wij leveren samen met onze eigen importeur uit Engeland. Van Asquith & Fox t/m Nike, van Adidas tot Just hoods, Fruit of the loom, Bella & Canvas, B&C…. en nog heel, heel veel meer merken in deze bijna 1000 pagina’s tellende catalogus. Meer dan een miljoen producten kunnen wij hieruit leveren.


(Onderstaande link gaat naar de site van Brams Paris, bestellen gaat via dealers zoals wij)

Brams Paris Jeans spijker broeken workwear  brams paris Fashion collection jeans - spijkerbroeken

Brams Paris

Fashion en workwear stijlvol gecombineerd tot hoogwaardige stoere kleding waarin je comfortabel je werk kunt uitvoeren.


(Onderstaande links zijn pdf files)

Kleding Malfini - Adler - import  Malfini Premium Adler kleding catalogus Piccolio Adler kleding importeur nederland Rimeck - werkkleding - adler - importeur - nederland

Adler (TIP!)

Adler is van oorsprong hét merk voor promotionele, bedrijf en werkkleding in oost Europa. In west Europa nog niet bekend, maar steeds bekender. Wij hebben al klanten die specifiek vragen om de kleding van Adler. Vaak gaat het hierbij om grote, bekende firma’s die ook in oost Europa zaken doen en het merk daar hebben leren kennen. Oost Europa produceert al lang niet meer de oubollige kleding die wij nog in ons collectieve geheugen hebben uit de tijd van het ijzeren gordijn. Adler maakt modieuze kleding die zich qua kwaliteit en stijl kan meten met bekende west Europese kleding merken.

Wij mochten als eerste in de Benelux, mede dankzij 1 van onze klanten die specifiek de merken van Adler wilde bestellen, importeur en leverancier van Adlers, Malfini, Piccolio en Rimeck kleding worden. Vele klanten gingen u voor en blijven niet voor niets het merk Adler trouw.

Naar de Adler online catalogus waar u alle merken van Adler bij elkaar vindt?


Nog niet genoeg gezien?

Dan hebben wij hier, voor de liefhebber, nog zo’n gigantische pdf catalogus (119Mb 1512 pagina’s) van nog een andere importeur.


Het is veel teveel. Ik wil graag contact.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.

De Borduurshop BV

Virulyweg 29D
7602RG Almelo
Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Wtsapp: (+31)(0)6 130 48 399
Mail: info@deborduurshop.nl

Bereikbaar;
Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 tot 12:00
12:30 tot 13:00 pauze

Bedrijfs info

K.v.k.:  56809743
Vestigingsnr:  000026321734
Btw:NL8523.12.386B01
Eori:NL852312386
Duns: 490886190
Iban: NL24BUNQ2041391502
Bic/Swift: BUNQNL2AXXX

U kunt ons natuurlijk 24/7 mailen, of whatsappen. Maar wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij enkel tijdens de werktijden beantwoorden.

Uiteraard is ook de chat tijdens werktijden online.

Virulyweg 29 D, 7602RG Almelo

bel ons
WhatsApp chat