In het verleden hadden wij 3 panden op verschillende locaties, hadden veel voorraad en waren wij met z’n dertienen. Klanten die bij ons kwamen waren allemaal onder de indruk. “het gaat goed hè?” En ja, het ging ook goed. Totdat de crisis kwam. Veel klanten betaalden de rekening niet meer en sommige gingen dan ook failliet. Er kwam ook minder werk in die tijd en het werd voor ons ook lastig om het hoofd boven water te houden. En dus moesten wij op zoek naar nieuwe wegen.

Dat betekende minder voorraad, minder ruimte en minder mensen. Dat heeft pijn gedaan. Daarnaast wilden wij natuurlijk niet inleveren op kwaliteit en service. De oplossing was eenvoudig.

Wij hebben contacten gelegd in Polen, Pakistan, India en China. Wij hebben zo een perfecte mix gevonden van kwaliteit, service en prijs. En levertijden zijn gelijk gebleven.

Borduur en druk kwaliteit waarborgen;

 1. Druk en borduurbestanden bepalen voor een groot deel de kwaliteit. Die kunnen wij echter vanuit onze locatie in Nederland aanleveren en worden door ons gemaakt en gecontroleerd.

 2. Kleding en textiel wordt door de bekende leveranciers geleverd. Of wij nu in Nederland of ergens anders uw polo, shirt of andere kleding mogen borduren of bedrukken, die kwaliteit wordt altijd gegarandeerd.

 3. Grote aantallen kleding, caps e.d. die wij specifiek voor u moeten alten produceren, worden geproduceerd in dezelfde fabrieken waar de bekende merken worden geproduceerd en dit doen wij in goed overleg met u. Wij garanderen dus altijd de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

 4. Materialen, zijn dezelfde materialen welke wij al jaren in Nederland gebruiken. Wij maken gebruik van de beste materialen in onze branche.

 5. Machines zijn dezelfde machines als wij in Nederland gebruiken.

 6. Alle zendingen, gemaakt in Nederland of in het buitenland komen eerst in Nederland bij ons ter controle alvorens wij het naar u zenden.

 7. Marieke, is de onderneming in 1996 vanuit hobby begonnen. Daarnaast ging zijn naar de mode vakschool waar zij ook het DETEX diploma heeft behaald. De passie voor haar hobby, de theoretische kennis van school en de ervaring sinds 1996 maken haar de absolute autoriteit in haar vak. Wij leveren dan ook aan distributeurs en collega’s. Wij worden regelmatig om hulp gevraagd door collega’s of vertegenwoordigers die bij collega’s zijn die met een uitdaging zitten. Daarom veroorloven wij het ons te zeggen dat wij de beste in onze branche zijn.

Service

 1. Wij leveren nog altijd dezelfde service die men van ons mag verwachten. Door processen en procedures welke door de jaren heen geperfectioneerd zijn en nu ook de automatisering naar het ERP systeem, garanderen wij altijd het product welke u van ons verwacht. Uw wensen, uw product, uw logo en naam, uw bedrijf, instelling, cub of vereniging heeft verwachtingen waar wij aan moeten voldoen. Wij werken transparant en zullen nooit ergens aan beginnen als wij de afspraak niet na kunnen komen. Wij leveren dus altijd volgens afspraak. En gaat er toch onverhoopt iets niet zoals het wel had gemoeten, dan lossen wij dat op! uiteindelijk hebben wij alleen tevreden klanten die wij graag weer terug zien komen.
 2. Wij zijn een Nederlands bedrijf, spreken Nederlands, in Nederland op een locatie waar u ook welkom bent, met een jaren oude inschrijving bij de kamer van koophandel, maar leveren het beste van verschillende werelden. Goede prijzen voor aantallen in het buitenland, of de beste prijs voor kleine hoeveelheden in Nederland. Maar altijd volgens de Nederlandse/Europese wetgeving. 

De beste prijs

Wij spreken al jaren van “een eerlijke prijs”. Dat houdt in dat wij weten dat u liever niet te veel wilt betalen. Maar wij willen u ook graag over een paar jaar weer van dienst kunnen zijn. En dus calculeren wij op de laagst mogelijke prijs, zonder op kwaliteit in te leveren en er van te kunnen blijven bestaan.

Er wordt wel eens gezegd; “er is veel concurrentie in jullie vakgebied”. Voor borduren is dat absoluut niet het geval. Wij zijn absoluut de beste. Drukkers zijn er inderdaad een heleboel. Maar wij houden ons niet met de concurrent bezig. Wanneer de concurrent onder onze prijzen werkt, gebruiken ze slechtere materialen, minder materiaal, kortere productietijden waardoor de kwaliteit minder is, of ze hebben te weinig werk, of ze staan op het randje van de afgrond.

Onder onze prijzen werken kan niet. Wij hebben na al die jaren onze calculaties op orde. De prijs die wij vragen is noodzakelijk om een goed product te leveren volgens de service die u verwacht. Onze prijzen zijn dus niet gebaseerd op de prijzen van de collega. Onze prijzen zijn de enige juiste prijzen voor u en voor ons. Een eerlijke prijs voor u en een eerlijke prijs voor ons. 

Dus waarom kiest u voor bedrukken of borduren, of de kleding en textiel van de Borduurshop BV?

De Borduurshop BV garandeert;

 • De beste prijs voor de beste kwaliteit

 • Service zoals u die van ons mag verwachten

 • Alles op het gebied van kleding & textiel en het bedrukken of borduren daarvan, onder 1 dak 

 • De laagste prijs voor kleine aantallen in Nederland

 • De laagste prijs voor grote aantallen in het buitenland

 • Maar altijd volgens garanties in Nederland

 • Met kennis en ervaring sinds 1996 is de keuze snel gemaakt

Kiezen Voor De Borduurshop BV?

Profiteer van;

 • Kennis opgedaan door ervaring sinds 1998
 • Kennis opgedaan door opleiding (Mode & Kleding, Detex etc.)
 • Kennis opgedaan met klanten uit alle mogelijke branches met allemaal hun eigen wensen en eisen. (De scheepvaart is anders dan de olie industrie. De zorg is anders dan laboratoria. Horeca is anders dan detail. Een timmerman heeft andere verwachtingen dan een stratenmaker of schilder. Overheden en leden van het koningshuis hebben andere wensen en eisen dan consumenten, verenigingen en clubs)
 • Volledige Transparantie

Voordelen;

Perfecte kwaliteit. (Beter dan de meeste van onze klanten opmerken)

(Wij zijn zelf onze grootste criticus)
Processen en procedures die fouten en teleurstellingen minimaliseren
U beschikt snel over de informatie die u zoekt
Wij kunnen u perfect adviseren
Wij kunnen u snel van dienst zijn
Altijd een eind product zoals u het van ons mag verwachten

Een perfecte mix tussen productie in Nederland en buitenland.

Na jarenlang met ateliers en leveranciers in Pakistan, India, China, Polen, Portugal, Duitsland en Engeland samen te werken spreken wij de zelfde (technische) taal en werken wij met onze eigen bestanden.

Voordelen;

Zowel in Nederland als buitenland dezelfde, te verwachten kwaliteit en versterken wij elkaar.

Snel en vakkundig in kleine aantallen in Nederland

U besteld veilig in Nederland bij een Nederlands bedrijf met Nederlandse garantie

Goedkoper in grote aantallen

Wij zijn totaal leverancier. Of het nu gaat om;

 • Borduren
 • Bedrukken
 • Badges / Patches
 • Kleding / Textiel
 • Promotionele artikelen

Voordelen;

Alles onder 1 dak voor snelle communicatie en eenvoud.

Wanneer wij zowel de kleding / textiel maar ook de boduring of bedrukking mogen leveren, is dat vaak prijs gunstiger dan wanneer u verschillende leveranciers heeft.

Wij zijn het laatste puzzelstukje voor uw

Promotionele, Werk, Bedrijfs- Kleding en Textiel of promotionele producten.

Stond uw vraag en antwoord er niet bij, of wilt u een offerte aanvragen, of wilt u gewoon uw badges door ons laten maken? Stel dan hier onder uw vragen over badges en/of upload hier uw logo.

Voor andere of meerdere verschillende vragen gebruik a.u.b. het standaard contact formulier.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Virulyweg 29 D, 7602RG Almelo

De Borduurshop BV

Virulyweg 29D
7602RG Almelo
Tel.: (+31)(0)546 – 657 760
Wtsapp: (+31)(0)6 130 48 399
Mail: info@deborduurshop.nl

Bereikbaar;
Ma t/m Do. 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 tot 12:00
12:30 tot 13:00 pauze

Bedrijfs info

K.v.k.:  56809743
Vestigingsnr:  000026321734
Btw:NL8523.12.386B01
Eori:NL852312386
Duns: 490886190
Iban: NL24BUNQ2041391502
Bic/Swift: BUNQNL2AXXX

U kunt ons natuurlijk 24/7 mailen, of whatsappen. Maar wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij enkel tijdens de werktijden beantwoorden.

Uiteraard is ook de chat tijdens werktijden online.

bel ons
WhatsApp chat